Verkoop

Het verkopen van een huis is vaak een emotionele gebeurtenis. Tegelijkertijd verdrinkt u al snel in de mogelijkheden en regels en weet u niet waar u moet beginnen. Wij begrijpen dat u ‘gewoon’ uw huis wilt verkopen en dit graag zonder zorgen doet. Wij begeleiden u graag in het gehele verkoopproces, van het eerste moment tot het laatste verkoopgesprek. We nemen u zoveel mogelijk uit handen. Hebben we toch iets van u nodig dan nemen we persoonlijk contact met u op en leggen we u in begrijpelijke taal uit wat we van u verwachten. Heeft u plannen om uw huis te koop te zetten in Apeldoorn of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Taxatie

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten of een gesprek heeft bij de bank over de aankoop van uw huis dan wordt er in vaak gevraagd naar een taxatierapport, opgemaakt door een erkende taxateur. Marcel Heppen en Jonathan Sirre zijn beiden erkend taxateur en aangesloten bij verschillende validatie-instituten. Zo komt u bij uw geldverstrekker dan ook goed voor de dag met een taxatierapport van Koningsstede Makelaardij. In een taxatierapport nemen wij onder andere dit op:

  • Technische staat van de woning
  • Gegevens vanuit het Kadaster
  • Verhouding vraag en aanbod
  • Inhoud en oppervlakte
  • Milieuaspecten
  • Bestemmingsplannen
  • Bijzonderheden van en aan de woning

Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u graag een huis laten taxeren? Neemt u dan contact met ons op!

Aankoop

U bent op zoek naar een (nieuw) eigen plekje? Gefeliciteerd! Het kopen van een huis is niet iets wat u zo maar even doet. U kiest voor een nieuwe woning die bij u past en waar u zich thuis voelt. Wij denken en kijken in deze fase graag met u mee! Zelf weet u goed waar u naar op zoek bent. Samen inventariseren we uw wensen en eisen en gaan we op zoek naar geschikte woningen, die passen bij u en uw budget. Heeft u een mooie woning gevonden? Tijdens de bezichtiging kijkt u naar de indeling en uw gevoel bij het huis. Wij kijken naar de technische staat, de wijk, bestemmingsplannen etc. Op deze manier kiest u voor iets dat bij u past en nemen wij de ‘minder leuke’ punten voor onze rekening. Uiteraard voeren wij ook de onderhandelingen met de verkopende partij zodat we ook hier het maximale uit kunnen halen. Wilt u een vrijblijvend gesprek met ons? Neemt u dan contact op!